lördag 15 november 2008

Left 4 Dead demo provspelat

Efter hårda påtryckningar skriver jag ett litet inlägg om mitt testande av demot av Left 4 Dead. Som jag sa i tidigare inlägg så öppnar spelet starkt med ett spännande intro. Man får känslan av att zombies finns i drivor och aldrig tar slut, vilket stämmer ganska bra överens med känslan man får när man sen spelar.

Spelet fokuserar ganska mycket på teamwork. Man är en i ett gäng på 4 överlevande som, i ett nötskal, ska ta sig från A till B. En av grejerna med spelet är att man lätt ska kunna teama ihop med folk online, vilket verkar vara ganska smidigt att lyckas med inne ifrån spelet. Man kan för den ultimata spelupplevelsen teama ihop med sina vänner, sen är det bara att börja skjuta hejvilt på allt som rör sig, i stort sett. Var beredd, det finns mycket att skjuta på! Left 4 Dead är ett FPS(first-person-shooter)-spel, alá quake, doom, counterstrike osv.

Spelet är hyfsat snyggt, fast det som sticker ut mer tyckte jag var ljudeffekterna. Man hör hela tiden nån zombie (eller kan det vara andra varelser också?) stöna o skrika, så man sitter konstant på helspänn. Jag spelade först normal svårighetsnivå och det var lagom svårt och då är jag en hyfsad fps-spelare, expert-läget var tufft.

Left 4 Dead kan bli ett av de få PC-spelen jag köper. Spela i LAN kan nog vara riktigt kul!

2 kommentarer:

  1. Jag skulle vilja spela det med dig för jag är bättre.

    fnez fnez

    SvaraRadera
  2. aldrig! att du e bättre asså.... errer?

    SvaraRadera